KBK

BILSKADE

VI HJELPER DEG MED DIN BIL

KAPP BIL & KAROSSERIVERKSTED REPARERER ALLE TYPER BILMERKER. VI HAR DYKTIGE FAGFOLK MED LANG OG BRED ERFARING INNEN ALLE TYPER BILSKADER, FRA SMÅ TIL STORE. VI REPARERER FOR ALLE FORSIKRINGSSELSKAPER. VED BEHOV FOR LEIEBIL HAR VI OGSÅ DETTE. 

BRUK GJERNE SKJEMAET UNDER ELLER TA KONTAKT MED OSS HER.

KBK AS SAMARBEIDER MED ALLE FORSIKRINGSSELSKAP. DU SOM KUNDE HAR FRITT VERKSTEDVALG PÅ DINE FORSIKRINGSSKADER

SMART REPAIR/SMÅSKADEREPARASJON

LITEN PARKERINGSBULK ELLER RIPE I LAKKEN? MED SMART REPAIR HOS KBK AS FÅR DU FIKSET DETTE RASKT OG KANSKJE RIMELIGERE ENN DU TROR. BULKER OG RIPER BLIR FORT DYRT, MEN DET BEHØVER IKKE VÆRE DET. HER BENYTTES EGNE METODER OG UTSTYR SOM GJØR DET MULIG Å REPARERE MINDRE LAKKSKADER OG BULKER LANGT RIMELIGERE OG MER EFFEKTIVT ENN PÅ TRADISJONELT VIS. FORDELEN ER AT SLUTTSUMMEN BLIR MINDRE FOR DEG. EN GOD TOMMEL- FINGERREGEL ER AT HVIS SKADEN ER MINDRE ENN EN HÅNDFLATE, BØR DET VÆRE MULIG Å REPARERE DEN SOM SMÅSKADEREPARASJON.

SEND BILDER AV SKADEN VED Å BRUKE SKJEMA PÅ DENNE SIDEN, SÅ KAN VI AVGJØRE OM SMART REPAIR ER AKTUELT FOR DEG OG SENDE DEG ET TILBUD MED EN FASTPRIS.

ALUMINIUMSKAROSSERI

VED SKADE PÅ ALUMINIUMSKAROSSERI ER DET IKKE ALLE VERKSTEDER SOM KAN HÅNDTERE DETTE OG FØLGELIG MÅ BILEN INN TIL GODKJENT VERKSTED MED OPPLÆRTE FAGFOLK INNEN DENNE TYPEN REPARASJON,

VI HAR DENNE TYPE OPPLÆRING OG HÅNDTERER DERFOR DIN BIL ETTER FABRIKANTENS REPARASJONS ANVISNING.

ALUMINIUMSKAROSSERI ER GANSKE VANLIG I BILER, MEN METALLET ER LETTERE OG MYKERE OG MÅ DERMED HÅNDTERES PÅ EN ANNEN MÅTE AV BILOPPRETTEREN ENN VED EN BIL MED STÅLKAROSSERI. 

 

KAPP BIL & KAROSSERIVERKSTED

24/7 VEI- OG NØDHJELP 611 69 880 - TAST 2

KVELDSROVEGEN 1 | 2849 KAPP | post@kbkas.no | Tlf: 61 16 98 80 | MAN-FRE 07:30-16:00

© 2017  KBK AS

WEBDESIGN SPITFIRE PRODUCTIONS/

KREATIV DATA AS

  • White Facebook Icon